dinsdag 14 september 2010

Ode aan de Stekkenpezers

Meneer de Stekkenpezer wordt wakker......


Hij gniffelt in zijn gedachten en een lach verschijnt op zijn gezicht.Een hele vieze...."Zo,vandaag ga ik vangen" denkt hij."Ik ben heeeeel goed voorbereidt.Ik heb diverse Blogs enkele maanden bestudeerd en herken nu wel wat stekken. Respect voor mijn medevisser? Hij flikkert maar op! IK MOET VANGEN EN IK ZAL VANGEN...." Hij gaat naar de stek."Hier zitten die kanjers die ik moet hebben.Dan stijg ik weer in hoogte voor "de karperwereld". Tsja,stekken jatten hoort erbij... Hij gaat vissen.... "Hoe kan dat nou?" vraagt hij zich af."Ik zit hier nu al uren maar vang niks".Gelukkig heeft de respectvolle visser die hier al jaaaaaaaaren vist, meer verstand en is zeer creatief!!!!

Meneer de Stekkenpezer...

Bent u nou ECHT trots als u op zo'n manier een karper vangt en dan nog trots gaat showen ook? Geeft u uzelf een flinke schouderklop? Vertelt u het verhaal trots aan uw gezin als u doodop van het zoeken naar stekken en vis weer thuiskomt?(kan niet want dat doet u niet...enkel op internet)

Meneer de Stekkenpezer...

U bent een verrader van de ergste soort... U bent laf...u houdt niet van vissen....u wilt geen enkele moeite doen voor het vangen van vis.....u wilt alleen de grootste soorten vangen,de rest is troep.... U hecht geen waarde aan integriteit....
Respect,wat is dat nou weer,kan je dat eten? Ja,ik vergelijk u met een landverrader... En u weet wat er met landverraders gebeurt.......

Geen groet,
Dale

4 opmerkingen:

Anoniem zei

leuke blog hebben jullie gemaakt
ik ben zelf ook een pen visser en ik zit er zelf ook aan te denken om een blog te maken.

ik las ook dat je in abbekerk woond daar heb ik zelf ook gewoond op zeemansrond

mischien speken we elkaar nog eens aan de water kant

machielvi@gmail.com zei

sorry ik was me naam nog vergeten

Anoniem zei

Nou Dale, als ik je laatste stukkie lees kan ik alleen maar zeggen it wasnt me

groeten Andries

Arnie G zei

Uhm,.. waar heb je zeelt gevangen?... Als kind was een van mijn eerste sterke vissen een zeelt. Daarna heb ik deze nooit meer gevangen.... snif... mail anders even op arniemail@gmail.com. Ik woon en en vis praktisch naast je.